Kulit gatal-gatal sehingga mengganggu tidur seharian anda?

Kami menawarkan solusi terbaik untuk kulit sensitif anda, membantu mengawal keradangan & kegatalan pada kulit dengan lebih efektif dan berkesan. Hanya dengan Cocoderm untuk tidur yang lebih berkualiti!

Whatsapp Kami Sekarang!
image

Jangan ambil mudah masalah Ekzema

Ekzema adalah satu penyakit kulit di mana kondisi kulit merosot akibat daripada kegagalan fungsi penghadang kulit dan ianya menyebabkan kulit menjadi kering, menggelupas, keradangan dan kadang kala melepuh. Keadaan ini mencetus rasa ketidakselesaan dan kegatalan yang amat pada kulit. Dianggarkan kira-kira 20% populasi kanak-kanak dunia dan lebih 3% populasi orang dewasa dunia mengalami gejala Ekzema. Antara faktor penyebab ekzema yang sering kali dikaitkan dan dibincangkan oleh para pakar adalah faktor genetik dan persekitaran. Sila rujuk 2 video di bawah untuk mengetahui cara kendali ekzema secara holistik.

Cocoderm, Solusi kulit kering & sensitif

Cocoderm merupakan satu jenama produk penjagaan kulit milik LAURYN yang diformulakan oleh Penyelidik Ubatan Semula jadi dari UNIMAS (Dr. Razip Asaruddin) khusus untuk membantu dan mengawal kulit sensitif, bermasalah serta yang mengalami masalah kulit EKZEMA. Cocoderm dirumus khas dari Emulsi Kelapa Dara (EKD) yang telah kami berjaya patenkan di Jepun dan Amerika Syarikat sebagai bahan utamanya, mempunyai kandungan aktif monolaurin yang lebih tinggi dan kandungan nutrisi yang telah dipertingkatkan nilainya dari minyak kelapa dara lain yang terdapat dipasaran. Bagaimana Emulsi Kelapa Dara (EKD) boleh memberikan kesan terapeutik yang maksimum untuk kulit yg bermasalah? Baca di bawah.

image
Kandungan Aktif Monolaurin yang tinggi

Terbukti secara klinikal dapat melawan bakteria dan virus seperti Staphylococcus Aureus yang biasa merebak pada pesakit Ekzema.

image
Agen Pelembap Kulit yang efektif

Ujian makmal menunjukkan Emulsi Kelapa dara mepunyai 80% kandungan pelembap lebih tinggi dari minyak kelapa dara biasa.

image
Tahap resapan yang tinggi ke dalam kulit

Sifat emulsi yang mempunyai 100% ketelarutan dalam air mampu menembusi lapisan dermis kulit untuk proses pemulihan yang cepat.

image
Anti-radang & Anti-Oksidan

Tindakan anti-radang dan anti-okisdan dari asid phenolic terbukti secara klinikal dapat melegakan gatal-gatal dan keradangan pada kulit.

image

Eczema Intensive Cream

100% semulajadi dari Emulsi Kelapa Dara (EKD) sebagai bahan utamanya, serta bahan semulajadi lain termasuk ekstrak minyak tea tree dan honey bee wax yang kaya dengan vitamin E, vitamin A, Fatty acids, dan Omega 6 yang TERBUKTI boleh merawat kulit bermasalah.

Bertindak sebagai agen pelembap yang super efektif, juga bertindak sebagai anti-bakteria, anti keradangan & anti kegatalan, pilihan tepat untuk mengawal dan mencegah EKZEMA, PSORIASIS, KURAP/KUDIS & KULIT BERSISIK. Sesuai digunakan untuk semua peringkat umur termasuk bayi dan kanak-kanak.

[Cadangan Penggunaan] Basuh dan keringkan bahagian kulit yang bermasalah, Sapu lapisan halus krim ke atas permukaan kulit 3~4 kali sehari

image

Itch Relief Spray

Juga diformulasi dari 100% bahan semulajadi terdiri daripada Emulsi Kelapa Dara (EKD) sebagai bahan asasnya berserta bahan semulajadi lain yang terbukti dapat membantu melegakan kegatalan seperti ekstrak Aloe Vera, Ekstrak Daun Mambu, Ekstrak Minyak Tea Tree dan Citrus Limon.

Sangat sesuai digunakan untuk melegakan kegatalan dan keradangan pada kulit yang berpunca dari Kulit terbakar, demam campak, gigitan serangga & ruam pada bayi. Selamat digunakan oleh semua peringkat umur termasuk bayi dan kanak-kanak.

[Cadangan Penggunaan] Sembur pada bahagian kulit yang bermasalah dan biarkan kering.

Testimoni Pengguna

Adakah ia berkesan? Gambar di bawah adalah di antara feedback yang kami terima dari pengguna cocoderm. Walaubagaimanapun, hasil dan tindakbalas cocoderm ke atas setiap individu adalah berbeza dan bergantung kepada keserasian setiap pengguna.

Testimoni 1 (Eczema Intensive Cream) image
Testimoni 2 (Eczema Intensive Cream) image
Testimoni 3 (Eczema Intensive Cream) image
Testimoni 4 (Eczema Intensive Cream) image
Testimoni 5 (Eczema Intensive Cream) image
Testimoni 6 (Itch Relief Spray) image

Kenapa Cocoderm Perlu ada di setiap rumah di Malaysia

  • Bebas Bahan Kimia. 100% Dari Bahan Semulajadi.
  • Teknologi Unik. Dipatenkan Di Jepun Dan Amerika Syarikat.
  • Bebas STEROID & Bebas PARABEN
  • Harga Mampu Milik
  • Diformulasikan oleh Pakar Penyelidik Ubatan Semulajadi Dari UNIMAS.
  • Tahap Resapan Yang Tinggi Ke Dalam Dermis Kulit Untuk Kesan Yang Optimum
  • Selamat digunakan oleh semua lapisan umur termasuk kanak-kanak dan bayi.

Soalan Lazim tentang Cocoderm

Promosi Pengenalan! Diskaun 15% & Penghantaran PERCUMA!

Harga promosi seperti tertera di bawah adalah sah sehingga 31 MARCH 2019 sahaja. Dapatkan segera sementara promosi masih ada. Untuk membuat pembelian , tekan butang di bawah, dan anda akan dibawa terus ke laman Pembayaran SenangPay untuk melengkapkan proses pembelian produk yang telah dipilih. MASUKKAN KOD DISKAUN untuk potongan 15% ya.

image

Produk Lulus KKM & Berstatus GMP

(NOT180801021K)
(NOT180801022K)

Penghantaran PERCUMA POSLAJU seluruh Malaysia sepanjang tempoh promosi sahaja!

Penghantaran Akan Dibuat Selepas 24 Jam Bayaran Diterima

1 x Eczema Intensive Cream, 50g

image

KOD DISKAUN : COCODERM2019

Harga Biasa : RM 56.00

Pesan Di Sini

1 x Itch Relief Spray, 60ml

image

KOD DISKAUN : COCODERM2019

Harga Biasa : RM 48.00

Pesan Di Sini